slot malaysia
JAZ SEM Bitje Vijoličnega Plamena! JAZ SEM Čistost Božjega Namena!

Pozdravljeni...
Ta internetna stran je posvečena širitvi Sporočil Luči...
za Prebujenje človeštva in vzpostavitev nove Zlate Dobe...
več o tem

 

*   *   *   *   *   *   *

 

Kazalo vsebin

več o tem

 

*   *   *   *   *   *   *

OSNOVNI POJMI - Pomen 
 JAZ SEM 
 Vnebovzeti Mojstri 
 Sveti Ogenj 
 Vijolični Plamen 
      več o tem
*   *   *   *   *   *   *
Prisluhnite posnetkom
SVETA GLASBA
- SVETI ZVOK ...
več o tem
*   *   *   *   *   *   *
Vnebovzeti Mojstrski Pokrovitelji Zemlje 
več o tem 
Saint GERMAIN
izbrani
Nebeški Mojster

za posebno služenje Zemlji v letu 2024
več o tem 
*   *   *   *   *   *   *
7 SVETIH TEDNOV
Mogočno Okno za 
Božansko Posredovanje
v naših življenjih

od 23. maj 2024
do 10. jul. 2024
49 Dni ~ 49 Mojstrov
~ 49 Darov ~
več o tem
*   *   *   *   *   *   *

JEZUS
Svetleča Prisotnost Nebeškega Bitja
*   *   *   *   *   *   *


KONTAKT

 

VijolicniPlamen.
JazSem@gmail.com

 

 

.

 

 

Vsak dan širite Ljubezen srca v svet

(iz sporočila Boginja Svobode, 15. maj 2020)

”Glede na zaostrene razmere v zunanjem svetu, spodbujam vsakogar od vas, da vsak dan okoli poldneva posveti 10 minut svojega časa ter izliva in širi Ljubezen svojega srca v svet.

(Če kdo zaradi dnevnih obveznosti ne more opoldne, naj to naredi tekom dneva, ko utegne. In če kdo težko najde 10 minut naenkrat, lahko to naredi tudi dvakrat po 5 minut.)

~

Začnite z zavestnimi globokimi vdihi in izdihi – vsak naslednji dih naj je globlji in bolj umirjen – pri tem vse bolj odmaknite svojo energijo od misli, ki bi še hotele imeti vašo pozornost.

Osredotočite se v svoje srce. Glejte na tem mestu sij kot od opoldanskega sonca, iz katerega sije na tisoče Zlatih in Rožnatih Sončnih Žarkov Ljubezni po vsem svetu.

Izrazite namen, da iz svojega srca sijete Ljubezen vsem ljudem in vsem kraljestvom Življenja na Zemlji – bitjem štirih elementov, silam Narave, goram, morju, živalim, rastlinam…

Pošljite jo tudi vsem svetovnim vladam, ker Ljubezen je najmočnejša Sila v Univerzumu, ki uredi vse razmere na najboljši način.

~

Spomnite se Jezusovih besed: ‘Ljubite svoje sovražnike in molite za tiste, ki vas preganjajo.’ (Mt 5:44)
Namesto, da tistim, s katerimi se ne razumete ali ki celo delujejo proti vam, pošiljate težke misli in čustva ter govorite slabo o njih, jim raje pošljite svojo Ljubezen.

Vedite, da Moč Ljubezni lahko osvobodi vse obremenjene in neskladne energije ter jih vrne v njihovo izvorno Božansko dejavnost.

~

O, če bi le uspeli, da 1% ljudi na Zemlji ve za nas (Vnebovzeta, Kozmična in Angelska Bitja) ter bi bili pripravljeni sprejeti našo Pomoč in širiti Ljubezen svojega srca v svet, tedaj bi se Kristusovo Bitje (ki je bilo tako dolgo zapostavljeno v vsakem človeku) spet začelo izražati in delovati skozi vse in Zemlja bi bila takorekoč čez noč Odrešena vseh stisk.

~

Mnogi ste razvili veliko Ljubezen do Jezusa Kristusa a spoznjate, da Kristus ni oseba, Kristus je stanje zavesti.

Kristus je bil kot majhen otrok dolgo zakopan globoko v vaši zavesti, tako da ste povsem pozabili Nanj, ki je vaš Resnični Jaz.

Zdaj je čas, da povabite svoj notranji Kristusov Plamen, Kristusovo Zavest oz. Kristusovo Bitje, da se iz globin vašega bitja spet dvigne in razprostre skozi vas ter začne na Božanski način upravljati vaše zemeljsko bitje in življenje v vsej polnosti in Popolnosti.

~

Vedite, da sta vaše vsakodnevno življenje in delovanje z Ljubeznijo in s Svetlobo srca v tem svetu nadvse pomembna za razrešitev kriznih razmer na Zemlji.

Zato posvetite vsak dan 10 minut svojega časa za zavestno širitev Ljubezni svojega srca po vsej Zemlji. In mi – Mojstrska in Angelska Bitja iz Območja Luči – smo pri tem vselej z vami.

Hvala vam za vaše sodelovanje in služenje, ljubljeni.”

~

~

vir: R a d i a n t  R o s e  A ca d e m y 
www.jazsem.net


za print:

Vsak dan 10 minut širite Ljubezen srca v svet

.